U bent hierEven over mij

Even over mij


Ik ben Ingrid Buyvoets en woon in het oosten des lands (Hengelo). Mijn hobby en mijn werk hebben te maken met vooral honden en poezen. Ik heb een eigen hondentrimsalon.

Daarnaast heb ik een cattery met britskortharen: DIRGNI'S( sinds 1998)) en een kennel met Polski Owczarek Nizinny: POLSKI PODARUNEK (eerste nestje in 2008) Af en toe is er een nestje kittens in de kleuren blauw,creme,lilac,blauw/creme en lilac/creme.

Nadat we eerst twee bouviers hebben gehad en die allebei op 14 jarige leeftijd overleden ben ik op zoek gegaan naar een iets kleiner harig herder ras. Dat is de Polski Owczarek Nizinny geworden.

Wij hebben een kleinschalige Polski Owczarek Nizinny kennel en hebben niet vaker dan 1 en soms 2 keer per jaar een nestje pupjes.
Naast uiterlijk en gezondheid vind ik karakter heel belangrijk. In de huidige maatschappij is het van belang dat honden sociaal zijn naar mens en dier en daarom besteden wij veel aandacht aan het uitzoeken van de juiste combinatie en doen veel met onze pupjes voor ze naar hun nieuwe thuis gaan.
We proberen eens in de twee jaar een nest terugkom dag te organiseren zodat we een goed beeld hebben hoe onze kleintje groot zijn geworden.

Wij zijn actief lid van het NIZINNYVERBOND www.nizinnyverbond.nl
Een rasvereniging die naast het showgebeuren ook heel veel leuke evenementenrn wandelingen organiseerd waar alle Nizinny's en eigenaren heerlijk kunnen genieten.

BELT U MIJ GERUST VOOR MEER INFORMATIE OF EEN BEZOEKJE AAN ONS EN ONZE HUISDIEREN.

074-2426540

nizinny video's